dimecres, 21 de gener del 2015

La cadira per davant de les paraules

Aquests últims mesos hi ha hagut alguns canvis significatius en les normatives que afecten a les entitats esportives. El grup de CiU organitza aquest dilluns dia 26 de gener a les 20:00h a la Penya Barcelonista d'Alcarràs, un acte per parlar sobre aquestes modificacions i on hi assistiran el director del Consell Català de l'Esport i un assessor jurídic d'entitats esportives, entre d'altres. Veient els participants a ningú se li escapa que s'aprofitarà l'acte per treure'n rèdit electoral (l'alcaldable de CiU i la número 2 hi tindran el seu moment), però crec que a la gran majoria el que ens interessa són el sr. Figueras i el sr. Cerdà. Per les xerrades polítiques ja en tindrem temps més endavant.
foto del blog locarranquer.blogspot.com
El Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs, tres dies després, va fer una convocatòria per parlar sobre com afectarà l'Impost de Societats a les entitats (un dels canvis en la normativa que hi ha hagut). Vaig pensar innocentment "mira que bé, van a remolc del que fan la resta però a falta d'una, en tindrem dues de xerrades". Al ficar-ho a l'agenda... uops... aquest dia i a aquesta hora ja ho tinc ocupat. Sabeu que hi tenia? La xerrada de CiU!!!
Si senyors, el nostre Ajuntament que des de fa 4 dies s'oooomple tant la boca parlant a les xarxes socials de les Associacions i la importància que tenen en el teixit del nostre poble, aquest Ajuntament ha ficat una xerrada, similar i de la mateixa temàtica que la de CiU, el mateix dia i a la mateixa hora. Molt bé senyors. 
Jo volia assistir a les dues xerrades però ja em queda clar que el que ha buscat l'Ajuntament és boicotejar/minar o digueu-li com vulgueu l'acte de CiU i que el profit que en puguin treure les Associacions enriquint-se de les dues xerrades és secundari. Deixen clar que les importa més mantindre la seva cadira que la informació que puguin rebre les Associacions del poble.
Aquesta xerrada de l'Ajuntament que solapa la de l'oposició està tan improvisada, però tant, que ni tan sols l'han publicitat. No surt ni a la web de l'Ajuntament, ni com a notícia ni com activitat de l'agenda, ni al Facebook, ni la web del Patronat Municipal d'Esports... realment sobren les paraules.