dimarts, 24 de març de 2015

Que güeno que estoy...

Fa cosa de mes i mig, el grup d'Esquerra Alcarràs ha iniciat una campanya a Facebook d'autofelicitació per la feina feta en la legislatura.
Bé, filant prim podem acceptar que es felicita a l'equip de govern i aquest està format per ERC i PSC, però de totes les notícies que he pogut veure, tan sols una fa referencia a una regidoria que no sigui d'ells. És com una espècie de diàleg, on una mateixa persona es fa les preguntes i es dóna les respostes. M'ha recordat una cançó de Mojinos Escozios que es titula "Que güeno que estoy" (per cert, diuen que portar els Mojinos per la Festa Major d'estiu va costar 16500 euracos més quasi 3000 en alcohol i càtering!!!). No necessiten padrí oi? Ho hauré de provar algun dia això, suposo que t'ha de fer pujar l'autoestima. "Felicito al Raül Solís per haver netejat el cotxe" o "Vull donar valor a la tasca de neteja del vehicle realitzada per l'únic home de la família" i si a sobre familiars, incondicionals i amics em van ficant al Facebook m'agrada/me gusta/like ja serà la hòstia!
També és una llàstima que no s'alabin totes les coses però suposo que no ens volen saturar amb massa informació. Jo els proposo que considerin la següent per a futures publicacions:

Felicitem a l'equip de Govern per valorar la reincorporació al seu lloc de treball de l'antic tècnic esportiu Ramon E. Estem satisfets que es cregui convenient pagar-li tot el sou des de l'acomiadament fins a la data. Ens congratulem que des de les més altes instàncies municipals es faci cas dels consells i les recomanacions que han arribat des dels jutjats. És tota una mostra de la bona gestió dels recursos humans i econòmics que l'actual equip de govern està portant a terme. 
(pels despistats, això és el que ha sentenciat un jutge respecte a l'acomiadament improcedent de l'antic tècnic esportiu que portava 17 anys a l'Ajuntament)

Per cert, que en farem ara de la recent incorporada tècnica esportiva? Quants diners ens costarà aquest acomiadament (investigador privat, sous endarrerits, despeses judicials, costos de contractació per suplir el lloc de treball...)? i els altres treballadors acomiadats i que encara estan pendents de judici?