dimecres, 13 de juliol de 2016

Tots som Leo Messi? Ni de conya!

Com suposo que la gran majoria sap, a Leo Messi i al seu pare els han condemnat a 21 mesos de presó per frau fiscal. 
Fa uns dies que se'm regira la panxa per la nova campanya de la Junta Directiva del F.C. Barcelona (noteu la intencionada separació entre Institució i l'equip humà que la dirigeix). 
Veig a les notícies com diuen que "TOTS SOM LEO MESSI". Però que m'estàs contant! Corro cap al primer dispositiu que trobo per poder consultar la banca online. Collons, ja sé que els ingressos que té Messi jo no els tinc. Però no desisteixo. trec les meves antigues botes de futbol, inflo la pilota i començo a intentar clavar-la per l'escaire. Res, si abans ja era un mediocre en això del futbol, ara sóc un mediocre rovellat.
Però l'esperança és l'últim que es perd. Després de comprovar que ni en la cama ni el braç tinc cap tatuatge i mirar-me al mirall i veure que continuo sent el de sempre, baixo al garatge a veure si hi tinc els espectaculars cotxes de l'estrella futbolística. Tampoc. Però com pot ser? Si estan dient que tots som Leo Messi!. Segurament no he sabut interpretar el missatge. A veure, anem poc a poc, si físicament no som com ell, ni sabem jugar a futbol com ho fa l'argentí, ni tenim els seus diners, ni el ressò mediàtic, ni res que s'assembli, perquè ens diuen que som com ell?

Suposo que es una manera d'intentar fer la pilota al crack (cosa que no entenc gaire perquè "de gratis" no hi és), però compte quan ho feu en nom del Barça perquè senyors il·luminats de la Junta Directiva, el Barça és més que un club! Demanar a la massa social i en nom del Barça que donin suport a una treballador del club que ha comés un delicte em sembla tant repugnant com que ara se'ns demanés portar corones de flors al dictador Franco. 
Bartomeu & co., aquest senyor i el seu pare han comés delicte, com la Pantoja. la Lola Flores i tants altres. No es pot demanar a la gent que doni suport a algú que ha comés un delicte, al contrari, hauria d'haver-hi alguna mesura disciplinària per embrutar la imatge del club. Però que sabran vostès de la imatge del club i dels seus valors si a la primera que han pogut han fugit d'estudi com en el cas Neymar. Ara resulta que la culpa de que el fitxatge es fes malament és del F.C.Barcelona. Suposo que el club, la institució, va ser qui va dir a cau d'orella al Rossell i el Bartomeu com podien abaratir costos i pagar menys a l'Agenda Pública. 
Jo no sóc Leo Messi, ni ningú és com ell, lo puto crack és únic. Atorgar-li exclusivament la glòria divina i després voler mancomunar la seva merda entre tot el barcelonisme és un insult a tota la massa social. Segur que algun enganyat "ho comprarà" però això es tractar d'ignorant a la gent. Lleig, molt lleig.
KEEP CALM AND PAY YOUR TAXES FORAJIDO