diumenge, 26 de juny del 2011

Que li ha passat a la grip A?

Fa dies que penso que se n'ha fet de la grip A. 
Les autoritats, seguint recomanacions de la OMS (Organització Mundial de la Salut), van crear un estat de psicosi i alerta social injustificat. Una pandèmia havia d'arrasar el món occidental. A Espanya, en un acte sense precedents, l'exèrcit va custodiar les vacunes (suposo que algú haurà avisat als pobres soldats que ja no hi ha motiu per a la defensa armada dels medicaments).
A l'hemisferi sud, ja es va poder observar que no n'havia per tant però aquí, es va continuar amb el que estava previst. Això tan sols em fa pensar en dues coses. O les autoritats i qui els aconsella no en tenen ni idea, o algú s'ha omplert les butxaques (perquè és un gol per tota l'esquadra). Vull creure que qui ens mana és inepte. Millor pensar en incapacitat que malversacions.
Recordeu algú que hagi sortit a demanar disculpes per crear aquest estat d'alarma. Tothom a començat a mirar cap al cantó i xiular, com si no passés res. I que el temps i el vent tapin aquest ridícul monumental. Quina vergonya (o poca). No recordeu els protocols on ens deien com ens havíem de netejar les mans? Penós. Semblava que no et poguessis contagiar per res més. I la monja aquella de St. Benet, Teresa Forcades? Que va sortir al programa Singulars explicant-ho millor que qualsevol autoritat d'aquest país? 
Doncs res, ens ha quedat un munt de vacunes, una mostra més d'ineptitud professional, una despesa innecessària, algú amb les vacances ben pagades al Carib (a costa dels contribuents) i aquell crit que no van parar de repetir per justificar-se: 
"Terra, atura't que ve la grip A!"


Raül Solís Dolcet

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira aquest post que vaig publicar al 2009, en ple furor de la grip A: http://jordinafp.wordpress.com/2009/08/07/a1n1-alerta-grip/
una abraçada,
Jordina

Fartet ha dit...

Ja l'havia vist, va circular bastant per la xarxa, però recordes a algú de l'administració que sortís a dir que no n'havia per tant?

jor ha dit...

No... realment el món dels lobbys farmacèutics és escandalós... (i sí, l'administració - tota ella-) acatan a aquest mercat manipulat per la por de les persones.

Salut!

Jordina