dissabte, 25 de febrer del 2012

Quina barra!

Doloros Amorós
Maria Dolores Amorós és la ex-directora de la CAM (Caja de Ahorros del Mediterráneo que va ser intervinguda el 22 de juliol de 2011 pel Banc d'Espanya). Aquesta senyora s'ha presentat al jutjat per demanar una indemnització de 10 milions de euros per acomiadament improcedent i una pensió vitalícia de 370.000€ anuals. Fins aquí pot semblar tot normal (o obscè). Però coneguem una mica més el cas:
  • Va estar 8 mesos en el càrrec.
  • Les pensions dels empleats de la CAM són el 60% del sou rebut els tres últims anys.
  • Ella va pactar aquesta pensió amb el president de l'entitat, així com un sou de 588.000€ (quasi 100 milions de les antigues pessetes). I encara qüestionem el sou dels polítics?
  • Una setmana abans de la intervenció del Banc d'Espanya aquesta senyora va presentar en assemblea uns comptes positius de 81 milions d'euros. Un més després, es va destapar un forat de 1135 milions d'euros!  
En aquests 8 mesos no se la pot fer responsable del tot el forat però en canvi demana una pensió vitalícia (8 mesos de pèrdues s'ho valen) i va falsejar dades en una assemblea. Perquè no està a la presó? Com es pot tenir la santa barra d'acudir als tribunals per demanar una indemnització quan tu has actuat d'aquesta manera? A aquesta senyora se l'hagués hagut de lapidar (mediàticament) i portar-la a la presó, però en aquest país, qui va d'Armani se'l jutja apart fins que al cap d'uns mesos ja ningú no ho recorda. Per cert, Millet & Montull ja estan a la presó? Era broma! Però com he dit en altres ocasions, això és EJPAIN, la primera de les repúbliques bananeres.
Per cert, un altre cas similar. Teddy Bautista, ex de la SGAE reclama 1'8 milions d'euros d'indemnització quan va ser ell el que va dimitir per irregularitats. Un altre que també hauria d'estar a la presó. Com el senyor de la Diputació de Barcelona que facturava serveis a empreses seves. I ningú ho va trobar estrany? Com diu aquella senyora "es que me dezorino"(per no plorar o fer coses pitjors...).